Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Péneyrals

Saint-Crépin-Et-Carlucet, Frankrijk

 

camping-sandaya-peneyrals
Favoriet 
 

v.a. 179

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Sandaya Péneyrals in Saint-Crépin-et-Carlucet

Een leuke 5-sterrencamping met voldoende faciliteiten voor een vakantie om nooit te vergeten. In het zwembadenparadijs kun je kiezen uit verschillende baden. Je kunt er baantjes trekken, van de glijbaan glijden en zelfs lekker bubbelen in het bubbelbad. Kortom, voor ieder moment van de dag is er wel een bad. En terwijl jij lekker relaxt in het bubbelbad, spelen de kinderen in de waterspeeltuin. Tijdens een vakantie op camping Péneyrals kun je sporten op de sportvelden, deelnemen aan de yogales, uiteten in het restaurant, minigolfen, spelen in de speeltuin, vissen in de visvijver en nog veel meer. Vooral het animatieteam is bij de kinderen (5-17 jaar) een hit, iedere dag zorgen zij voor een afwisselend programma en 's avonds dansen jullie met zijn allen bij de mini-disco. Wat ook heel fijn is op camping Péneyrals is de kleine supermarkt, gewoon op de camping. Naast de dagelijkse boodschappen kun je hier iedere ochtend verse baguettes, croissants en

Een leuke 5-sterrencamping met voldoende faciliteiten voor een vakantie om nooit te vergeten. In het zwembadenparadijs kun je kiezen uit verschillende baden. Je kunt er baantjes trekken, van de glijbaan glijden en zelfs lekker bubbelen in het bubbelbad. Kortom, voor ieder moment van de dag is er wel een bad. En terwijl jij lekker relaxt in het bubbelbad, spelen de kinderen in de waterspeeltuin.

Tijdens een vakantie op camping Péneyrals kun je sporten op de sportvelden, deelnemen aan de yogales, uiteten in het restaurant, minigolfen, spelen in de speeltuin, vissen in de visvijver en nog veel meer. Vooral het animatieteam is bij de kinderen (5-17 jaar) een hit, iedere dag zorgen zij voor een afwisselend programma en 's avonds dansen jullie met zijn allen bij de mini-disco.

Wat ook heel fijn is op camping Péneyrals is de kleine supermarkt, gewoon op de camping. Naast de dagelijkse boodschappen kun je hier iedere ochtend verse baguettes, croissants en pain-au-chocolat halen. Een goed begin (van de dag), is het halve werk.

Naast alle faciliteiten op camping Péneyrals is het ook aan te raden om de omgeving te gaan bezichtigen, deze is namelijk groen, wijds en prachtig.

Camping Péneyrals ligt tussen de vallei van de Vézère en de vallei van de Dordogne. Dit maakt deze camping het ideale startpunt om de pracht en praal van de Perigord Noir-regio te ontdekken. De Perigord Noir staak bekend als 'het land van de 1001 kastelen', waarom dit zo is behoeft geen verdere uitleg.

Tijdens een rit door de Dordogne zul je verrast worden door de prachtige kastelen, mooie uitzichten, schilderachtige plaatsen en dat alles in een afwisselend landschap. Dit is echt een lust voor het oog. En dankzij de veelzijdigheid van de Dordogne, ook nog leuk voor alle leeftijden. Zo zijn er voldoende mogelijkheden om deze streek op een uitdagende manier te ontdekken. Met de kano, op de mountainbike, met een quad of gewoon heerlijk rustig te voet. Ontdek de adembenemende natuur, de watervallen, de groene valleien, de bossen en de bergen, de Dordogne heeft het allemaal.

De Grotten van Lascaux zijn ook een niet te missen uitje, hier zul je een verassend inkijkje krijgen over het ontstaan van de aarde.

- Sarlat-la-Canéda: 11 km
- Grotten van Lascaux: 21 km
- Kano opstapplaats: 22 km
- Kasteel van Castelnaud: 27 km
- Vallei van de Vézère: 29 km
- Rocamadour: 46 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: ca. 985km

- Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini's zijn toegestaan.

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires