Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Le Petit Pont M 3p6

Soulac-sur-Mer, Frankrijk

 

residence-le-petit-pont-m-3p6residence-le-petit-pont-m-3p6residence-le-petit-pont-m-3p6residence-le-petit-pont-m-3p6residence-le-petit-pont-m-3p6
Favoriet 
     

    v.a. 580

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Le Petit Pont M 3p6 in Soulac sur Mer

    Dit vakantiepark ligt in de buurt van het meer Hourtin Carcans, op 400 meter van de haven en de winkels. Het bestaat uit 79 appartementen met balkon of terras, die zijn onderverdeeld in kleine groepen. Het gebouw heeft een receptie, een verwarmd buitenzwembad (half overdekt) met jacuzzi en kinderbad (geopend van half april tot eind september), een speeltuin voor kinderen, petanque, een volleybalveld, een fitnessruimte, een betalende hammam en een gratis buitenparkeerplaats. Tegen een extra vergoeding kunt u een babypakket en / of eindschoonmaak (zonder keukenhoek en afwas) reserveren, de wasserette gebruiken of / en toegang hebben tot het draadloos internet bij de receptie en in de appartementen.

    De appartementen, van 2 tot 6 personen, zijn allemaal uitgerust met een kitchenette (vitrocéramic kookplaten, koelkast, magnetron, afwasmachine) en een douche met toilet, gratis tv en WiFi.

    3 studio appartementen voor 2 personen en drie 2-kamer appartementen voor 4 personen zijn uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit.

    Maisonnettes met 3 kamers voor 6 personen (ongeveer 43 m²)
    Alleen in de grond tuin (niet omheind terras)
    Woonkamer met 2 bedden
    Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed 160
    Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
    Kitchenette met keramische kookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser
    Doucheruimte boven
    WC (op de begane grond)
    terras
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz