Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vallorcine Loriaz 44

Vallorcine, Frankrijk

 

vallorcine-loriaz-44vallorcine-loriaz-44vallorcine-loriaz-44vallorcine-loriaz-44vallorcine-loriaz-44
Favoriet 
     

    v.a. 895

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vallorcine Loriaz 44 in Vallorcine

    Een opvallend, eigentijds penthouse op de 5e verdieping (met lift) van een gezinsvriendelijke residentie, dit appartement is een perfecte vakantiekeuze op elk moment van het jaar.

    Het dorp Vallorcine wordt omgeven door een spectaculair berglandschap en de nabijgelegen pistes zijn geschikt voor skiërs van alle niveaus. Het appartement ligt op korte loopafstand van de skiliften en de skipistes. Voor een rustiger alternatief zijn er 10 km aan langlaufloipes, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

    De residentie beschikt over een groot verwarmd binnenzwembad; een populaire spa (gesloten op 24 en 25 december); Sportschool; sauna; binnenspeeltuin voor kinderen; café en skiwinkel.








    Het appartement is geschikt voor 5 personen en is zorgvuldig uitgerust met alles wat gasten nodig hebben tijdens hun verblijf. De woonkamer ligt verscholen onder de houten dakrand en heeft dubbele openslaande deuren naar een balkon met prachtig uitzicht op de bergen. Op het balkon staan een tafel en stoelen waar gasten kunnen ontspannen met een kopje koffie of een aperitief. In de woonkamer staan stijlvolle lederen fauteuils, een bank, salontafel en een flatscreen-tv. In het eetgedeelte staat een tafel voor 6 personen. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, magnetron, airfryer, vaatwasser, koel/vriescombinatie, Nespresso en koffiezetapparaten.

    Slaaparrangementen
    Slaapkamer 1: De charmante hoofdslaapkamer, onder de dakrand, heeft een tweepersoonsbed, twee gevelramen, een flatscreen tv en kledingkast.
    Slaapkamer 2: Deze tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, een kledingkast en een eigen badkamer.
    Extra: De bank in de zitkamer kan worden omgebouwd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

    Badkamers
    Badkamer 1: Aansluitend bij de tweede slaapkamer, deze badkamer heeft een douche en wastafel.
    Badkamer 2: Deze klassieke, betegelde badkamer heeft een ligbad met douche, wastafel en toilet.

    Extra informatie
    • Gratis Wi-Fi • Privé- en gedeelde tuinen • Wasservice ter plaatse • Rookmelder • Föhn • Elektrische radiatoren • Gedeelde pooltafel • Skiopslag en skischoenverwarming • Privégarage - auto aanbevolen • Kindvriendelijk • Buitenspeelruimte • Huisdieren mogelijk • Toegankelijk voor rolstoelen • Gratis treinpassen voor de vallei van Chamonix.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires