Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Village Club La Lauza

Valmeinier, Frankrijk

 

village-club-la-lauzavillage-club-la-lauzavillage-club-la-lauzavillage-club-la-lauzavillage-club-la-lauza
Favoriet 
 

v.a. 636

  • Beoordeeld met een 7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Village Club La Lauza in Valmeinier

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Village Club La Lauza

Village-Club La Lauza is een gezellig hotel, badend in een relaxte sfeer in het kleine authentieke plaatsje Valmeinier. Alles ligt werkelijk om de hoek zodat jij met volle teugen kan genieten van een perfecte sneeuwvakantie. Overdag en in de avond is er een entertainment team zodat niemand zich hoeft te vervelen tussen het skiën door. Mocht je even een momentje van rust willen, pak dan eens een boek uit de hotelbieb en geniet van de zon op het terras met een mok warme chocomelk. Beter dan dit kan het bijna niet worden.
  • Bar
  • Entertainment ,

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas