Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Maistro Boutique Suites

Agios Ioannis, Griekenland

 

maistro-boutique-suites
Favoriet 
 

v.a. 731

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Maistro Boutique Suites in Agios Ioannis



Mijn verblijf in Maistro Boutique Suites is nu al perfect. Voor een verkoelende duik hoef ik niet per sé naar zee. In de achtertuin geniet ik van mijn privézwembad terwijl ik uitkijk over de prachtig groene omgeving.

De suites zijn gloednieuw en dat is goed te zien. De lichte tinten en het zorgvuldig gekozen interieur creëren: die echte vakantiesfeer. Je voelt je meer dan welkom; daar heeft eigenaar Nikos eigenhandig voor gezorgd. Slaap lekker in de koele kamers en wordt rustig wakker met een kopje koffie op het terras. Het ontbijt kun je zelf verzorgen of kies ervoor om te genieten van wat lekkers bij het restaurantje van Maistro Boutique Suites. Ben je zoals ik een echte strandliefhebber? Wandel dan in tien minuutjes naar het hagelwitte strand van Agios Ioannis. Deze heerlijke plek staat op het lijstje van menig wind- en kitesurfer en dat is niet voor niets. De zon, de wind en de azuurblauwe zee zijn de perfecte omstandigheden voor menig surfer!


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 10;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan max.: 1 huisdier(en) per kamer/appartement,Regular:wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;buitenzwembad;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin,Pools:buitenzwembad,Mandatory:climate resilience tax: circa 7;00 € (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2025 731,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos