Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nautilus Barbati

Barbati, Griekenland

 

nautilus-barbatinautilus-barbatinautilus-barbatinautilus-barbatinautilus-barbati
Favoriet 
 

v.a. 446

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Nautilus Barbati in Barbati

Geniet van de prachtige natuur in Barbati vanuit Hotel Nautilus Barbati! Dit intieme 3-sterrenhotel op Corfu heeft een heerlijk rustige ligging en bestaat uit slechts 65 kamers. Perfect voor een kleinschalige vakantie, waarbij je je volledig laat onderdompelen in Griekse gezelligheid. En terwijl je tussen de groene heuvels aan het zwembad ligt, waait er een verfrissend zeebriesje langs je huid. Het hotel ligt namelijk direct aan zee! Ben je klaar om deze mooie, unieke plek te ontdekken? Bekijk onze prijzen en reis met ons mee naar Nautilus Barbati!
  • Zwembad Animatie Snackbar Restaurants Parkeerplaats Gratis WiFi Ligbedden Tafeltennis Basketbal Tennis
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 27-09-2024 446,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras