Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Oost Middellandse Zee MSC Sinfonia

Bari, Griekenland

 

8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-sinfonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-sinfonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-sinfonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-sinfonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-sinfonia
Favoriet 
     

    v.a. 813

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Oost Middellandse Zee MSC Sinfonia in Argostoli

    8-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 8 dg cruise Oost Middellandse Zee MSC Sinfonia

    Geniet van de Oostelijke Middellandse Zee en vaar naar mooie bestemmingen in Griekenland met MSC Cruises. Jouw thuis tijdens deze cruise is de MSC Sinfonia. Aan boord is er voor iedereen wat te beleven van shows tot ontspannen bij het zwembad of in de Aurea Spa. Op de derde dag komen we aan op het beroemde Santorini. Dit eiland staat vooral bekend om de witte huisjes met blauwe koepels, maar het heeft nog veel meer dan dat te bieden! Bezoek bijvoorbeeld Akrotiri, een dorp wat ook wel het 'Griekse Pompeii' wordt genoemd. De volgende stop is de havenstad Piraeus. Vanuit hier is een bezoek aan Athene zeker de moeite waard. Met als hoogtepunt De Akropolis. Neem ook een kijkje in de wijk Pláka met de kleine straatjes, leuke terrasjes en souvenirwinkeltjes. Na de eilanden Corfu en Kefalonia kom je weer aan in de haven van Bari. Wat een mooie herinneringen heb je gemaakt.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    9 Muses Santorini Resort

    ..

    Perivolos

    Bella Beach

    Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

    Anissaras

    Sunny Villas & SPA

    Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

    Hanioti

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos