Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Oost Middellandse Zee MSC Armonia

Brindisi, Griekenland

 

8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-armonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-armonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-armonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-armonia8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-msc-armonia
Favoriet 
     

    v.a. 843

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Oost Middellandse Zee MSC Armonia in Brindisi

    8-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 8 dg cruise Oost Middellandse Zee MSC Armonia

    Welkom aan boord! Tijdens deze cruise maak je kennis met een aantal mooie bestemmingen en niet te vergeten heerlijk eten. Jouw thuis tijdens deze cruise is de MSC Armonia. Aan boord is er voor iedereen wat te beleven van shows tot ontspannen in de Aurea Spa. Tip bekijk een show in het Teatro La Fenice. Geniet van al het moois dat de Oostelijke Middellandse Zee te bieden heeft. Kijk je ogen uit in Griekenland met een bezoek aan onder andere het prachtige Mykonos. Loop hier door de smalle straten en bewonder de witte huizen. Vergeet niet te genieten van een heerlijke pita gyros en een glaasje ouzo. Verken vervolgens de stad Athene door een bezoek te brengen aan de Akropolis. Dit mag hier zeker niet ontbreken. Tot slot kun je in Split een bezoek brengen aan het paleis van Diocletianusandel of de Tempel van Jupiter. Je leest het al, vervelen zal je je geen moment.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Sunny Villas & SPA

    Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

    Hanioti

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    9 Muses Santorini Resort

    ..

    Perivolos

    Bella Beach

    Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

    Anissaras