Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Iphigenia Mythic Retreat

Chersonissos, Griekenland

 

iphigenia-mythic-retreatiphigenia-mythic-retreatiphigenia-mythic-retreatiphigenia-mythic-retreatiphigenia-mythic-retreat
Favoriet 
 

v.a. 616

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Iphigenia Mythic Retreat in Chersonissos

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Iphigenia Mythic Retreat is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 29 reizigers beoordelen Appartement Iphigenia Mythic Retreat gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Iphigenia Mythic Retreat, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Iphigenia Mythic Retreat vandaag nog!
  • Zwembaden Zandstrand Zwembadbar Restaurants WiFi Ligbedden Babybedjes Receptie Kluisje Balkon
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-10-2024 616,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti