Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

KING MINOS RETREAT en Spa

Chersonissos, Griekenland

 

king-minos-retreat-en-spaking-minos-retreat-en-spaking-minos-retreat-en-spaking-minos-retreat-en-spaking-minos-retreat-en-spa
Favoriet 
 

v.a. 814

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

KING MINOS RETREAT en Spa in Chersonissos

Zin in optimaal ontspannen en luxe zonvakantie op Kreta? Waar je ook van alles kunt doen? Dan is het sfeervolle King Minos Retreat en Spa in Chersonissos wat voor jou! Op de zonneterrassen aan een van de zwembaden is het heerlijk zonnebaden, nip van een cocktail onder de wuivende palmbomen en geniet vervolgens van heerlijke gerechten in het restaurant. Of kom even helemaal tot rust in de wellnessruimte! Op 150 meter liggen verschillende kleine zandbaaitjes, waar je kunt neerstrijken op het zand of een duik nemen in de kristalheldere zee. Het 5-sterrenhotel ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de vissershaven en uitgaanscentrum van Chersonissos. Zin in een flinke dosis Griekse zon? Boek dan snel je verblijf bij King Minos!
  • Zwembaden Zandstrand Wellness Jacuzzi WiFi Zonneterras Fietsverhuur Lift Tafeltennis Tennis
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 07-05-2025 814,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos