Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Royal en Imperial Belvedere

Chersonissos, Griekenland

 

royal-en-imperial-belvedereroyal-en-imperial-belvedereroyal-en-imperial-belvedereroyal-en-imperial-belvedereroyal-en-imperial-belvedere
Favoriet 
 

v.a. 638

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Royal en Imperial Belvedere in Chersonissos

Een zonnige vakantie beleef je bij Royal en Imperial Belvedere! Bij dit 4-sterrenresort vlak bij het centrum van Chersonissos op Kreta kunnen de kleintjes onbezorgd in de speeltuin spelen. En anders weet het Nederlands sprekende animatieteam nog wel iets leuks voor ze! Intussen geniet jij vanaf je loungebedje van het prachtige uitzicht. Het hotel ligt namelijk op een heuvel, dus je kunt de stad en de oceaan zien liggen. Wat mooi hè? Bestel tijdens het relaxen lekker wat te drinken, maar vergeet niet af en toe je cocktail even aan de kant te zetten voor in duik in één van de zwembaden. En weet je al wat je vanavond doet? Zowel het authentieke centrum van Koutouloufari als de levendige boulevard van Chersonissos liggen op loopafstand. Al hoef je eigenlijk de deur niet uit, want bij Imperial Belvedere is er ook in de avond volop entertainment!De Griekse zon straalt al, nu jij nog: klik snel verder en boek jouw familievakantie bij Royal en Imperial Belvedere!
  • Zwembaden Kinderbad Wellness Sauna Animatie Fitness Massage Snackbar Duiken Waterpark
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2024 638,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos