Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Oost Middellandse Zee Mein Schiff 5

Heraklion, Griekenland

 

8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-5
Favoriet 
     

    v.a. 1.059

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Oost Middellandse Zee Mein Schiff 5 in Heraklion

    8-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 8 dg cruise Oost Middellandse Zee Mein Schiff 5

    Welkom aan boord van de Mein Schiff 5, jouw thuis voor een onvergetelijke cruise ervaring! We vertrekken vanuit de hoofdstad van het eiland Kreta, Heraklion en zetten als eerste koers naar de schatten van Malta. Verken hier het historische centrum van Valletta en bezoek de gebouwen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Tip breng een bezoek aan de Upper Barrakka Gardens. Je hebt hier een prachtig panoramisch uitzicht op de haven van Valletta. Ook breng je een bezoek aan Piraeus, de poort naar Athene. Bewonder de marmeren zuilen van het Parthenon of laat je inspireren door de eeuwenoude geschiedenis en cultuur die deze stad te bieden heeft. Terwijl je langs de prachtige bestemmingen vaart, geniet je van het comfort aan boord van de Mein Schiff 5. Geniet van het heerlijke eten en kom helemaal tot rust in de spa.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    9 Muses Santorini Resort

    ..

    Perivolos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Bella Beach

    Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

    Anissaras

    Sunny Villas & SPA

    Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

    Hanioti