Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wyndham Akti Imperial Dolce

Ixia, Griekenland

 

wyndham-akti-imperial-dolcewyndham-akti-imperial-dolcewyndham-akti-imperial-dolcewyndham-akti-imperial-dolcewyndham-akti-imperial-dolce
Favoriet 
 

v.a. 627

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Wyndham Akti Imperial Dolce in Ixia

Stap je binnen bij Akti Imperial Deluxe Resort & Spa, dan kom je ogen tekort. Wat een groot gebouw is dit! In dit 5-sterrenresort in Ixia op Rhodos verdwaal je gelukkig niet snel: de prachtige tuin met zwembaden én een aangrenzend strand heb je zo gevonden. Hier zul jij tijdens die welverdiende zonvakantie vele uurtjes doorbrengen. Vooral de kinderen zullen de tijd van hun leven hebben in het kinderbad met kleine glijbaantjes! Het relaxen wissel je af met leuke spellen van het animatieteam, uiteenlopende sporten, een fantastisch wellnesscentrum en de lekkerste maaltijden bij maar liefst 8 verschillende restaurants. Je verblijft ultra all inclusive, dus je kunt (bijna) alle activiteiten en restaurants naar hartenlust uitproberen. Dat is pas genieten! Ook een vakantie bij Akti Imperial boeken? Klik snel verder, dan houden wij alvast een ligbedje bij het zwembad voor je bezet!
  • Zwembaden Kinderbad Zwembadbar Wellness Sauna Animatie Fitnessruimte Massage Snackbar Stoombad
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-05-2025 627,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos