Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bitzaro Palace

Kalamaki, Griekenland

 

bitzaro-palacebitzaro-palacebitzaro-palacebitzaro-palacebitzaro-palace
Favoriet 
 

v.a. 710

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Bitzaro Palace in Kalamaki

Het 4-sterrenhotel Bitzaro Palace aan de kust van Kalamaki; is een sfeervolle bestemming vol stijlvolle ambiance en geweldige faciliteiten. Het unieke zwembad is omringd met stijlvolle ligbedden en zachte zitkussens waarvandaan je uitstekend vertoeft op het zonneterras. Laat de zonnestralen je ziel verwarmen en overweldigen met een grandioos vakantiegevoel. Ga eerst naar het zwembad of toch even eerst bij het strand kijken? Ook daar staan verschillende ligbedden voor je klaar. Na een dag vol zonovergoten plezier laat je de smaken van het buffetrestaurant je verwelkomen. Om vervolgens bij de bar nog iets ijskouds te laten inschenken. Hier weet je zeker dat je een zalige tijd tegemoet gaat; boek nu jouw verblijf in het verzorgde Bitzaro Palace! Boek nu jouw kamer voor jou en je partner op Zakynthos!
  • Zwembad Wellness Animatie Snackbar Jacuzzi WiFi Ligbedden Receptie Kluisje Balkon
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 17-10-2024 710,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos