Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Meandros Boutique

Kalamaki, Griekenland

 

meandros-boutiquemeandros-boutiquemeandros-boutiquemeandros-boutiquemeandros-boutique
Favoriet 
 

v.a. 648

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Meandros Boutique in Kalamaki

Verblijven in een aangename accommodatie in Kalamaki? Hotel Meandros Boutique en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Hotel Meandros Boutique en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Meandros Boutique en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Meandros Boutique en Spa vandaag nog!
  • Zwembaden Zandstrand Zwembadbar Spa Sauna Fitnessruimte Massage Jacuzzi Restaurants WiFi
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-05-2025 648,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras