Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Horizon Blu

Kalamata, Griekenland

 

horizon-blu
Favoriet 
 

v.a. 763

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Horizon Blu in Kalamata

Ontdek het juweel van Kalamata, Hotel Horizon Blu, waar elke dag voelt als een stukje paradijs. Met haar adembenemende ligging direct aan het strand en een luxueus zwembad dat smeekt om een duik, belooft Horizon Blu een onvergetelijke vakantie. Laat je betoveren door de elegantie en het comfort van dit vijfsterrenverblijf. Een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur!
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 30-09-2024 voor een 8-daagse vakantie 763,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras