Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Airotel Galaxy

Kavala, Griekenland

 

airotel-galaxyairotel-galaxyairotel-galaxyairotel-galaxyairotel-galaxy
Favoriet 
 

v.a. 310

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Airotel Galaxy in Kavala

Kavala is de ideale bestemming voor de cultuurliefhebber die ook van zon en strand houdt. Deze gezellige, historische stad op het Griekse vasteland ligt namelijk aan zee en wordt omringd door heerlijke stranden. Airotel Galaxy in Kavala is gelegen op een toplocatie; aan zee en vlak bij restaurants, bars en het oude centrum met culturele bezienswaardigheden. Het 4-sterrenhotel is stijlvol ingericht en beschikt over moderne, comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt met een spectaculair uitzicht over de zee en de stad en in het restaurant op het panoramisch dakterras geniet je van Griekse en internationale gerechten. Wil jij op een veelzijdige zonvakantie of zonnige stedentrip naar Kavala? Boek dan snel jouw verblijf bij Airotel Galaxy en ontdek de stad vanuit de perfecte locatie!
  • Zandstrand Fitnessruimte Snackbar Hamam Restaurants WiFi Minibar Zonneterras Lift Dakterras
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 27-11-2024 310,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos