Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alexandra Beach

Kos-Stad, Griekenland

 

alexandra-beachalexandra-beachalexandra-beachalexandra-beachalexandra-beach
Favoriet 
 

v.a. 483

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alexandra Beach in Kos-stad

Zin in een zorgeloze zonvakantie op Kos in een rustige omgeving? Dan is Aparthotel Alexandra Beach wat voor jou! Dit 3-sterrenhotel is ruim opgezet en keurig verzorgd complex in Psalidi, nét buiten Kos-stad. De kamers en appartementen zijn van alle gemakken voorzien en liggen in een mooie tuin met zwembad en zonneterras onder de palmbomen. Liever met je tenen in het zand? Dat komt goed uit: het strand ligt op ongeveer 200 meter van het hotel. In de buurt vind je leuke restaurantjes en barretjes, waar je geniet van een lekkere maaltijd met uitzicht op zee. Wil jij ook genieten van een ontspannen zonvakantie in Griekenland? Boek dan snel jouw verblijf bij Alexandra Beach!
  • Mooie tuin met zwembad Kinderbad Zandstrand Snackbar Duiken Parkeerplaats WiFi Zonneterras Receptie Waterfietsen
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 21-05-2025 483,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras