Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Aegean Houses

Kos-Stad, Griekenland

 

appartementen-aegean-housesappartementen-aegean-housesappartementen-aegean-housesappartementen-aegean-housesappartementen-aegean-houses
Favoriet 
 

v.a. 563

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Aegean Houses in Kos Stad

Op één van de beste plekken van Kos-Stad liggen de appartementen van Aegean Houses. In een gezellige straat met winkeltjes en restaurants en met het strand op loopafstand behoort Aegean Houses tot één van de favorieten in Kos-Stad. Naar het centrum kun je lopen, maar met je huurfiets ben je er zo!

De appartementen zijn in traditionele stijl gebouwd, maar met moderne faciliteiten zoals bijvoorbeeld een fitnesscentrum. Wat meteen opvalt is het lekkere ruime zwembad met genoeg plek voor iedereen om van het zonnetje genieten. De Griekse gastvrijheid zal je ook versteld doen staan. Kijk niet gek op als de eigenaar een praatje met je komt maken en vraagt hoe jullie dag is geweest. 


Top vakantiehuizen in Griekenland

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras