Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Revita Kourouta beach

Kourouta, Griekenland

 

villa-revita-kourouta-beachvilla-revita-kourouta-beachvilla-revita-kourouta-beachvilla-revita-kourouta-beachvilla-revita-kourouta-beach
Favoriet 
     

    v.a. 938

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Revita Kourouta beach in Kourouta

    Deze ruime villa ligt gunstig op slechts 5 minuten wandelen via een bospad naar het beroemde Kourouta strand. Het is ook op korte loopafstand van diverse zeecafés, bars, grills en tavernes, wat het een ideale bestemming maakt voor een mediterrane vakantie. Voor geïnteresseerden in zeilen ligt de dichtstbijzijnde jachtverhuur op slechts 4 minuten rijden. Daarnaast zullen liefhebbers van de klassieke periode het waarderen dat het Katakolon Museum van Oude Griekse Technologie en de toeristenstad Olympia, met zijn originele Olympische terrein, binnen 30-45 minuten rijafstand liggen. De dichtstbijzijnde luchthaven, Araxos Airport, ligt op ongeveer 40 minuten rijden van de villa.



    De moderne villa is ontworpen om tot 5 gasten te herbergen en beschikt over prachtig ontworpen plekjes die perfect zijn om te ontspannen en memorabele momenten door te brengen met familie en vrienden. De villa beschikt over een elegante woonruimte met sofa's, Smart-SAT-TV en een open haard, evenals een volledig uitgeruste keuken met moderne voorzieningen zoals een Amerikaanse koffiemachine, vaatwasser, oven en broodrooster. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, een badkamer en een buitendouche met WC.


    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Bella Beach

    Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

    Anissaras

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Sunny Villas & SPA

    Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

    Hanioti

    9 Muses Santorini Resort

    ..

    Perivolos