Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anthemis

Samos Stad, Griekenland

 

anthemisanthemisanthemisanthemisanthemis
Favoriet 
 

v.a. 637

  • Beoordeeld met een 9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anthemis in Samos-stad

Op zoek naar een zonvakantie in een prachtige omgeving en mét de vrijheid van een appartement? Dan hebben wij dé accommodatie voor je. Anthemis in het zonnige Samos-Stad beschikt over 3-sterrenappartementen pal aan de kust. Plons in het zwembad of strijk neer op het panoramisch zonneterras. Lig je liever naar zee? Dat komt goed uit, je bent binnen mum van tijd op het fijne kiezelstrand. De appartementen zijn verzorgd en van alle gemakken voorzien. Maak je eigen maaltijden klaar met ingrediënten van de markt of schuif aan in een van de vele taverna's in de gezellige omgeving. Het is helemaal aan jou deze vakantie. Wil jij in alle vrijheid genieten van het prachtige Samos? Boek dan snel je verblijf bij Appartement Anthemis!
  • Zwembad Kinderbad Snackbar Parkeerplaats WiFi Zonneterras Receptie Kluisje Airconditioning Balkon
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-06-2025 637,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos