Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Cook Samos

Samos Stad, Griekenland

 

casa-cook-samoscasa-cook-samoscasa-cook-samoscasa-cook-samoscasa-cook-samos
Favoriet 
 

v.a. 1.078

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa Cook Samos in Samos-stad

Genieten van alle rust in een luxe hotel aan de kust van Samos-Stad? Dat doe je bij het prachtige 5-sterrenhotel Casa Cook Samos. Bij dit Adults Only hotel (16+) ontsnap je even helemaal aan de drukte van het alledaagse leven. Eindelijk even wat quality time met je partner. De kamers zijn adembenemend mooi; de prachtige aardse tinten komen tot in de details naar voren. De kamers stralen ultieme luxe uit. En dan hebben we nog niet eens de prachtige tuin met maar liefst 6 zwembaden benoemd. Voor jouw momentje voor jezelf plof je daar neer op een balibed of een heerlijk zitkussen. 's Avonds rijd je met de auto naar de vele nabijgelegen restaurants of kies je uit een fantastisch menu in het restaurant van Casa Cook Samos. Dus, waar wacht je nog op? Boek jouw reis bij Casa Cook Samos voor een onvergetelijke rustgevende vakantie vol zon op het prachtige Samos.
  • 6 zwembaden Direct aan het strand Wellness Fitness Massage Hamam Restaurants Parkeerplaats Gratis WiFi Ligbedden
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-10-2024 1.078,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Bella Beach

Zomer Wanneer je tussen 20-04-2025 en 31-10-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Ligbedden gratis * Parasol gratis * Dichtstbijzijnde winkel op circa 500 meter * Dichtstbij..

Anissaras

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari