Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Isla Brown Chania Resort & Spa

Stavros, Griekenland

 

isla-brown-chania-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 801

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Isla Brown Chania Resort & Spa in Stavros

Ontdek het paradijselijke Isla Brown Chania Resort & Spa, genesteld aan de adembenemende noordwestkust van Kreta. Dit resort belooft een onvergetelijke ervaring met zijn schitterende zwembaden en nabijheid tot het kristalheldere strand. Laat je meevoeren door de serene sfeer en topfaciliteiten, ideaal voor zowel de actieve als de rustzoekende vakantieganger.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 801,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

Hanioti

9 Muses Santorini Resort

..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos