Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Goccia Di Mare Appartment

Alassio, Italië

 

goccia-di-mare-appartmentgoccia-di-mare-appartmentgoccia-di-mare-appartmentgoccia-di-mare-appartmentgoccia-di-mare-appartment
Favoriet 
     

    v.a. 755

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Goccia Di Mare Appartment in Alassio

    Ontspan en geniet van deze accommodatie aan de kust met airconditioning, ideaal voor een stel of gezin, gelegen in het voetgangersgebied van Alassio!

    Het appartementencomplex van 4 verdiepingen waar de flat deel van uitmaakt, is centraal gelegen, zodat gasten binnen handbereik blijven van restaurants, cafés, bars, winkels en de prachtige nabijgelegen stranden, allemaal op loopafstand. Het vakantieappartement ligt op een benijdenswaardige locatie aan de "Via Vittorio Veneto", op 1 minuut lopen van de prachtige stranden van Alassio, een veelvoud aan typische restaurants, de wekelijkse markt, winkels, banketbakkers en ijssalons.

    In het charmante hart van Alassio ligt dit appartement met één slaapkamer voor 4 personen op slechts een steenworp afstand van het strand en biedt een handige oplossing voor uw vakantie aan zee, zonder dat u een auto nodig heeft. Binnen bestaat het appartement op de eerste verdieping uit een gezellige open woonkamer, geschilderd in een rustgevend palet. De open woonkamer is voorzien van een slaapbank voor twee personen, een smart-tv en een kitchenette met een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast en koffiezetapparaat, voor een zorgeloos verblijf het hele jaar door.




    Slaaparrangementen

    Hoofdslaapkamer: Een gezellige tweepersoonsslaapkamer waardoor gasten zich ondergedompeld kunnen voelen in het hart van deze pittoreske badplaats.
    Entree: In het woongedeelte staat een tweepersoonsslaapbank voor 2 personen.

    Badkamer

    De complete familiebadkamer heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.

    Voorzieningen

    • Smart TV • Wi-Fi • Warm en koud airconditioning • Koffiezetapparaat • Wasmachine • Kleine huisdieren toegestaan • 1 binnentrap • 15 buitentrappen • Auto niet nodig

    Let op: het appartement bevindt zich in het historische centrum van Alassio, waar auto's niet zijn toegestaan (parkeren is daarom niet mogelijk). De toegang tot de accommodatie is via 15 treden (geen lift).
    ***Houd er rekening mee dat er trappen zijn. Wees voorzichtig in het geval van kinderen of ouderen.***

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome