Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Bijou Di Rossella - Beach Front

Alassio, Italië

 

il-bijou-di-rossella-beach-frontil-bijou-di-rossella-beach-frontil-bijou-di-rossella-beach-frontil-bijou-di-rossella-beach-frontil-bijou-di-rossella-beach-front
Favoriet 
     

    v.a. 1.263

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Bijou Di Rossella - Beach Front in Alassio

    Een unieke duplex op de 2e verdieping, in het centrum van Alassio. Dit appartement ligt direct aan het strand en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de zee. Het appartement is geschikt voor 4 personen en is een idyllisch vakantieoord in het hart van een van de meest populaire regio's aan de Ligurische kust.

    Als je jezelf kunt losmaken van de prachtige stranden van Alassio, heeft de stad veel te bieden. De Budello (10 minuten lopen) is een charmante voetgangersstraat, vol met interessante winkels en cafés die u kunt verkennen. De stad staat bekend om zijn Art Nouveau-architectuur en villa's. De tuinen van de Villa della Pergola (16 minuten lopen) zijn een bezoek waard, evenals de Muretto di Alassio (2 minuten lopen), die is betegeld met de handtekeningen van vele beroemde bezoekers, waaronder Ernest Hemingway en Jean Cocteau.

    Je zal houden van:
    -accommodatie aan het strand
    -de wekelijkse markt (zaterdag), een schat aan lokale producten
    -winkels en supermarkten binnen handbereik




    De belangrijkste woon- en eetkamer heeft hoge gewelfde plafonds met origineel metselwerk. Grote ramen openen uit over de zee. Aan de andere kant kijken openslaande deuren uit over de voetgangersstraat. Het zitgedeelte is voorzien van een sfeervolle hoekbank, twee fauteuils en een flatscreen-tv. Een stijlvolle wenteltrap verdeelt de kamer en aan de andere kant staat een eettafel en stoelen. De aparte keuken is vol licht en uitgerust met een kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en Italiaans koffiezetapparaat.

    Boven is er nog een zithoek op de overloop, met dubbele glazen deuren die uitkomen op een eigen balkon met uitzicht op de zee. Hier kunnen gasten ontspannen in fauteuils en genieten van het uitzicht.

    Slapen
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een grote kledingkast.
    Slaapkamer 2: Deze kleinere maar lichte slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en grote ramen die direct uitzicht bieden op het strand en de zee.
    Extra: De bank in de zitkamer kan worden omgebouwd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

    Badkamer
    De moderne badkamer heeft een douche, wastafel, bidet en toilet.
    Boven is er een extra kamer met een wasmachine en toilet.

    Extra informatie
    Gratis draagbaar Wi-Fi-apparaat • Flatscreen TV • Tafel en stoelen buiten • Centrale verwarming • Balkon met uitzicht op zee • Ventilator • Wasmachine • Haardroger • Openbare parkeerplaats (tegen betaling), auto niet nodig • Huisdieren mogelijk • Let op de De slaapkamers zijn volledig voorzien van vloerbedekking, dus niet geschikt voor gasten met allergieën. • Gasten moeten 30 jaar of ouder zijn. Gezinnen zijn welkom.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas