Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Vie Enchanting Sea View

Alassio, Italië

 

la-vie-enchanting-sea-viewla-vie-enchanting-sea-viewla-vie-enchanting-sea-viewla-vie-enchanting-sea-viewla-vie-enchanting-sea-view
Favoriet 
     

    v.a. 923

    • Max. 8 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Vie Enchanting Sea View in Alassio

    Gelegen op de heuvel in het mooie stadje Alassio, op 10 minuten van de zee, is dit onlangs gerenoveerde appartement voor 8 personen een ideaal zomerverblijf voor vrienden of een gezin. De flat is vol zonlicht, maar is luchtig dankzij de ligging boven de kust. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor mensen die willen ontspannen op het strand en willen genieten van alles wat dit geliefde gebied te bieden heeft.

    Je zult het leuk vinden:
    -De woning ligt op een rustige locatie, maar dichtbij het centrum van Alassio.
    -Er zijn restaurants, winkels en supermarkten in de buurt.
    -De boulevard, langs de zandstranden, is ideaal voor een wandeling of dineren in een van de restaurants aan de kust.

    Het voetgangersgebied van Alassio, genaamd "Budello" (30 minuten lopen), is niet te missen. Een andere plek om te bezoeken is de Muretto di Alassio (20 minuten lopen), waar meer dan 550 plaquettes staan met de handtekeningen van verschillende beroemdheden, waaronder Ernest Hemingway, sterren als Jean Cocteau en vele beroemde acteurs en zangers. Bezoekers kunnen ook de Côte d'Azur verkennen, wat een perfect dagje uit is.




    De open woonkamer heeft dubbele openslaande deuren die uitkomen op een schaduwrijk balkon met een prachtig uitzicht op de zee. Buiten staan een tafel en stoelen waar gasten kunnen genieten van een kopje koffie of een drankje terwijl ze ontspannen en genieten van de zeelucht. Binnen vindt u een comfortabele slaapbank, flatscreen-tv en eettafel met stoelen. De kamer is ingericht met een aantrekkelijke mix van meubilair. De ingerichte keuken, net naast de woonkamer, is goed uitgerust met een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en Italiaans koffiezetapparaat.

    Onder het appartement bevindt zich een gezamenlijk terras en een gemeenschappelijke tuin. Privétrappen leiden naar de belangrijkste stad en het strand.

    Slaaparrangementen
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer op de hoek heeft eveneens een prachtig uitzicht op zee. Het is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast, plus een aantal interessante antieke spullen, waaronder een beschilderd dressoir en een kaptafel.
    Slaapkamer 2: Deze gezellige kamer heeft 2 stapelbedden, een kledingkast en een bureau.
    Extra: De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.

    Badkamers
    Badkamer 1: Deze ruime badkamer heeft een ligbad met douchekop, een wastafel, bidet en toilet.
    Badkamer 2: Een charmante betegelde badkamer met douche, wastafel, bidet, toilet en wasmachine.

    Voorzieningen
    • Gratis Wi-fi • Flatscreen TV • Buiten dineren • Plafondventilatoren • Haardroger • Centrale verwarming • Openbare parkeerplaats (600m) auto niet nodig • Kindvriendelijk • Kleine huisdieren mogelijk op aanvraag

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto