Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

San Rocco Tennis And Sea

Alassio, Italië

 

san-rocco-tennis-and-seasan-rocco-tennis-and-seasan-rocco-tennis-and-seasan-rocco-tennis-and-seasan-rocco-tennis-and-sea
Favoriet 
     

    v.a. 789

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    San Rocco Tennis And Sea in Alassio

    Dit charmante balkonappartement ligt op 10 minuten lopen van de kust en is perfect voor een strandvakantie.

    Dit vakantieverblijf is een mooi appartement met een eigen balkon, gelegen nabij het centrum van de stad en biedt uitzicht op de glooiende heuvels bedekt met olijfbomen en wijngaarden. Het is een prachtig appartement met twee slaapkamers op de derde verdieping met een stijlvol interieur en biedt comfortabel plaats aan 5 gasten.




    De lichte woonkamer heeft een glazen deur die uitkomt op het balkon. Buiten is het balkon ook uitgerust met een tafel en stoelen waar u van uw luie ochtendkoffie kunt genieten of buiten kunt dineren. Binnen is de woonkamer mooi ingericht met een bank, een stoel, een tafel en een flatscreen-tv.

    Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste open keuken met benodigdheden zoals een kookplaat, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een magnetron, een oven, een broodrooster en een koelkast met vriesvak. U kunt ook binnen van uw maaltijden genieten aan de eettafel in de keuken.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een goed ingerichte kamer met een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed, kasten, een tv en een tafel met stoelen. Deze kamer is gevuld met natuurlijk licht dat door de ramen naar binnen valt.

    Slaapkamer 2: Een lichte en gezellige kamer met een tweepersoonsbed, een kleerhanger, kasten en een spiegel.

    Badkamer
    De badkamer is uitgerust met een douche, een bidet, een toilet en een kast met spiegel.

    Aanvullend

    • Gratis Wi-Fi • Openbare parkeergelegenheid (gratis en betaald) • 35 treden (extern) • Centrale verwarming • Wasmachine • Haardroger • Buiten dineren • Droogrek • Huisdieren toegestaan

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto