Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Ada

Ansedonia, Italië

 

villa-adavilla-adavilla-adavilla-adavilla-ada
Favoriet 
     

    v.a. 2.831

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Ada in Ansedonia

    De villa is gelegen op het betoverende voorgebergte van Ansedonia, op een van de indrukwekkendste delen van de Toscaanse kust. De uitzichten vanaf hier zijn etherisch. Het bevindt zich in een rustige buurt met andere villa's in de nabijheid. Slechts 300 meter van het vakantieverblijf kunnen gasten via een voetpad de zee (rotsen) bereiken. Het zandstrand ligt op ongeveer 1,6 kilometer afstand. Er zijn levensmiddelenwinkels en restaurants op ongeveer 700 meter afstand. Gasten kunnen ook naar de tennisclub (1,8 km), Orbetello voor winkelen (8 km), Porto Ercole (15 km), Porto S. Stefano (20 km), Talamone (28 km), Tarquinia (48 km), Terme di Saturnia (50 km), Pitigliano (55 km) en Rome (130 km) rijden. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Leonardo da Vinci, die ongeveer 129 kilometer ver is.



    Het vakantiehuis is verdeeld over twee niveaus en een bijgebouw op het derde niveau, dat via een trap van buitenaf toegankelijk is. Op de begane grond is de hoofdwoonkamer met uitzicht op de buitenkant door de enorme ramen. Onder het plafond met zichtbare balken heeft de kamer met charmante interieurs een speciale zithoek, een sfeervolle haard, een SAT TV en een stijlvolle eethoek. De keuken is apart en uitgerust met een koffiezetapparaat, een vaatwasser, een magnetron, een oven, een broodrooster, een kookplaat, een waterkoker en een koelkast. Er is ook een zitkamer met een ontspanningszone boven.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi