Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

7 Ala Birdi Cottage 150m From The Sea

Arborea, Italië

 

7-ala-birdi-cottage-150m-from-the-sea7-ala-birdi-cottage-150m-from-the-sea7-ala-birdi-cottage-150m-from-the-sea7-ala-birdi-cottage-150m-from-the-sea7-ala-birdi-cottage-150m-from-the-sea
Favoriet 
     

    v.a. 711

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    7 Ala Birdi Cottage 150m From The Sea in Arborea

    Dit unieke resort, aan de prachtige westkust van Sardinië, biedt ruiteravonturen en nog veel meer!

    Het resort ligt te midden van een weelderig pijnbomenbos en in de buurt van de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee. Het biedt een perfecte mix van natuur, ontspanning en ruiteractiviteiten.

    Het resort beschikt over een verscheidenheid aan accommodaties en elke optie is ontworpen om comfort en rust te bieden, met veel kamers met uitzicht op de omliggende tuinen of de zee. De accommodaties zijn uitgerust met moderne voorzieningen, wat zorgt voor een comfortabel verblijf voor gasten.

    De villa biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met een hoofdslaapkamer ingericht met een tweepersoonsbed, airconditioning en een kledingkast. De open woonruimte is voorzien van een sofa, flatscreen TV en een eettafel. Het keukentje is uitgerust met een kookplaat en koelkast. De badkamer is voorzien van een glazen douche, bidet, wastafel en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino