Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 Ala Birdi Cottage 150m From The Beach

Arborea, Italië

 

8-ala-birdi-cottage-150m-from-the-beach8-ala-birdi-cottage-150m-from-the-beach8-ala-birdi-cottage-150m-from-the-beach8-ala-birdi-cottage-150m-from-the-beach8-ala-birdi-cottage-150m-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 711

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 Ala Birdi Cottage 150m From The Beach in Arborea

    Dit unieke resort, aan de prachtige westkust van Sardinië, biedt ruiteravonturen en nog veel meer!

    Het resort ligt te midden van een weelderig pijnbomenbos en in de buurt van de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee. Het biedt een perfecte mix van natuur, ontspanning en ruiteractiviteiten.

    Het resort beschikt over een verscheidenheid aan accommodaties en elke optie is ontworpen om comfort en rust te bieden, met veel kamers met uitzicht op de omliggende tuinen of de zee. De accommodaties zijn uitgerust met moderne voorzieningen, wat zorgt voor een comfortabel verblijf voor gasten.

    De villa biedt plaats aan 4 personen en beschikt over een open woonruimte met een bank, flatscreen tv, en eettafel. Het keukentje is uitgerust met een kookplaat en koelkast. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, airconditioning, en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, bidet, wastafel, en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas