Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento 30 Nodi 2 Torbole-Arco

Arco, Italië

 

appartamento-30-nodi-2-torbole-arcoappartamento-30-nodi-2-torbole-arcoappartamento-30-nodi-2-torbole-arcoappartamento-30-nodi-2-torbole-arcoappartamento-30-nodi-2-torbole-arco
Favoriet 
     

    v.a. 870

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento 30 Nodi 2 Torbole-Arco in Arco

    Dit appartement met uitzicht op het meer ligt in de buurt van de rivier de Sarca en biedt een ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijke vakantie aan het Gardameer. Het ligt op loopafstand van alles van mountainbikeverhuur tot duikcentra en rotsklimscholen in Arco, en biedt diners in de open lucht met schilderachtig uitzicht op het meer - een perfecte plek om tot rust te komen in privacy na spannende buitenactiviteiten. De vakantiewoning is gunstig gelegen, op slechts een steenworp afstand van een bushalte, gelateria, restaurants, supermarkt en pizzeria.

    Dit appartement met uitzicht op het meer is geschikt voor maximaal 4 personen. Binnen biedt de woonkamer een open indeling met schilderachtig uitzicht op het meer, met een grote bank en Smart TV, naast een eethoek en een volledig uitgeruste keuken om zelf te koken. Gasten hebben toegang tot voorzieningen zoals een koffiezetapparaat, magnetron, oven en koelkast met vriesvak.

    De balkonslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Extra slaapgelegenheid is een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer, die plaats biedt aan 2 extra gasten.

    De complete badkamer is uitgerust met een bad met douche, wastafel en bidet. Er is privéparkeergelegenheid en gratis WiFi voor extra comfort en gemak. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen en kleine groepen die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf aan het Gardameer.

    Aanvullende kenmerken: Gratis Wi-Fi, Kindvriendelijk, Huisdieren toegestaan, Privé parkeren (auto niet noodzakelijk, Centrale verwarming.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi