Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Marina

Arco, Italië

 

casa-marinacasa-marinacasa-marinacasa-marinacasa-marina
Favoriet 
     

    v.a. 836

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Marina in Arco

    Dit appartement beschikt over een charmante privétuin en terras, een ideaal toevluchtsoord voor gezinnen of vrienden die de schilderachtige omgeving willen verkennen. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Arco, dat bekend staat als de rotsklimhoofdstad van Italië met verschillende klimscholen.

    Het appartement heeft een lichte, open woonkamer verlicht door dubbele glazen deuren die direct naar het terras en de tuin leiden. Het schaduwrijke terras is uitgerust met een eettafel en stoelen, perfect om buiten te eten terwijl je geniet van het uitzicht op de bergen. Binnenshuis is de woonkamer voorzien van een bank, flatscreentelevisie en een eethoek met tafel en stoelen.

    De moderne keuken, onderdeel van de open indeling, is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast/vriezer en broodrooster voor het gemak.

    De luchtige slaapkamer biedt een tweepersoonsbed, een ruime kledingkast en openslaande deuren naar de tuin. Daarnaast is de bank in de woonkamer om te bouwen tot een comfortabel tweepersoonsbed.

    De betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel, wasmachine en bidet.

    Aanvullende kenmerken: Gratis Wi-Fi, Flatscreen-tv, Terras, Privetuin, Buiten eten, Airconditioning, Centrale verwarming, Haardroger, Rook- & CO-detector, Openbare parkeerplaats - auto aanbevolen, Kindvriendelijk, Wasmachine, Toegang voor rolstoelen, Geschikt voor oudere gasten.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi