Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Domus Raffaella

Arco, Italië

 

domus-raffaelladomus-raffaelladomus-raffaelladomus-raffaelladomus-raffaella
Favoriet 
     

    v.a. 796

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Domus Raffaella in Arco

    Het moderne eenkamerappartement ligt op een rustige en zonnige locatie in Arco, een prima plek om nabijgelegen attracties en buitenactiviteiten te verkennen. De dichtstbijzijnde openbare stranden, Spiaggia Riva del Garda en Spiaggia Sabbioni, liggen op slechts 10-15 minuten rijden. Daarnaast bevinden wandelgebieden zoals Sentiero del Ponale en Tagliata del Ponale zich op korte rijafstand van het appartement. Altogarda Golf ligt 5 minuten rijden voor golfliefhebbers, terwijl het MAG-Museo Alto Garda, een museum in een middeleeuws kasteel, op slechts 12 minuten rijden ligt. Het charmante stadje aan het meer Limone sul Garda ligt 21 minuten rijden van het appartement, en themaparken zoals Gardaland Resort en Movieland Studios liggen op een uur rijden. De dichtstbijzijnde supermarkt en restaurants zijn 10 minuten lopen van het pand, en Valerio Catullo Airport ligt op ongeveer 1 uur en 5 minuten rijden.



    Binnen in het appartement vinden gasten elegante interieurs en een ruime woonkamer uitgerust met een comfortabele bank en een smart-tv. De open keuken beschikt over essentiële voorzieningen zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en vriezer, wat ideaal is voor zelfcateringvakanties. De slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en een inloopkast, terwijl de badkamer biedt een bidet, douche en toilet. Extra voorzieningen zijn onder andere een wasmachine, airconditioning, centrale verwarming, gratis Wi-Fi, satelliet-tv en privéparkeergelegenheid.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi