Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Maria Paola

Arco, Italië

 

villa-maria-paolavilla-maria-paolavilla-maria-paolavilla-maria-paolavilla-maria-paola
Favoriet 
     

    v.a. 1.004

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Maria Paola in Arco

    Het appartement bevindt zich op een zeer rustige locatie aan de rand van Arco, dichtbij Torbole, en op slechts enkele minuten van de prachtige rivier Sarca. In de buurt kunnen gasten genieten van een fietspad dat parallel loopt aan de rivieroever, met schilderachtige uitzichten. Er zijn tevens verschillende restaurants in de nabijheid van het huis. Het strand van Torbole aan het Gardameer, bekend om kanoën, zeilen en windsurfen, is gemakkelijk bereikbaar vanaf het pand. De bestemming is een internationaal centrum voor watersporten, met uitrusting te huur in nabijgelegen winkels. De regio biedt prachtige wandel- en fietspaden, ideaal voor wie een actieve vakantie zoekt. De stad Arco heeft een aangenaam klimaat, tuinen en schone lucht, met een oude stadscentrum vol pittoreske pleinen, verborgen steegjes, winkels en bars om te verkennen. De dichtstbijzijnde bushalte is 5 minuten lopen, het treinstation is 20 minuten rijden en het dichtstbijzijnde vliegveld ligt op ongeveer 80 kilometer van het huis.



    Stap binnen in het appartement en ontdek een enorme woonkamer met een lichte en luchtige sfeer, ingericht met een dubbele bankenset, flatscreen-tv, eettafel en vitrinekast. De keuken, met directe toegang tot het balkon, kijkt uit op de schilderachtige buitenomgeving en omvat een eettafel voor 6 personen, kookplaat, vaatwasser, oven, fornuis, koelkast en broodrooster.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto