Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amazing Panoramic Villa La Poggiola

Arezzo, Italië

 

amazing-panoramic-villa-la-poggiolaamazing-panoramic-villa-la-poggiolaamazing-panoramic-villa-la-poggiolaamazing-panoramic-villa-la-poggiolaamazing-panoramic-villa-la-poggiola
Favoriet 
     

    v.a. 3.607

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Amazing Panoramic Villa La Poggiola in Arezzo

    Deze prachtige en authentieke vrijstaande villa ligt op een betoverende panoramische locatie met uitzicht op de Aretina-vallei en reikt tot aan de berg Amiata. Het biedt 400 m² exclusief gebruik.

    De villa ligt op slechts 8 km van Arezzo en beschikt over een eigen infinitypool en biedt gasten een luxe toevluchtsoord. Het pand dateert uit de 19e eeuw en is vakkundig gerenoveerd om plaats te bieden aan maximaal vijf tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer en een extra serviceruimte. Dit maakt het een ideale keuze voor groepen vrienden of grote gezinnen die op zoek zijn naar een rustig uitje.

    Het interieur van de villa is zorgvuldig gerenoveerd om het authentieke karakter te behouden. Het beschikt over terracotta vloeren, zichtbare houten balken en elegante marmeren afwerkingen. De inrichting is zowel sober als elegant, waardoor er gezellige en comfortabele kamers ontstaan.

    Bij binnenkomst vinden gasten aan de linkerkant een servicebadkamer en drie treden lager wacht een grote open ruimte met comfortabele banken en twee eettafels. De goed uitgeruste keuken grenst aan deze ruimte en leidt naar een buitenpatio met een eettafel, stoelen, een stenen hoekbarbecue en een houtoven. Rechts van de ingang is een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer. Een prachtige trap leidt naar de eerste verdieping, waar een lichte woonkamer met banken en grote ramen een prachtig uitzicht op de vallei biedt. Links is een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en tegenover zijn nog twee tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer. Een aparte deur leidt naar een andere tweepersoonsslaapkamer en badkamer, met toegang tot de buitenlucht vanuit dit gebied.

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas