Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Zio Enry Garden Orta Lake

Armeno, Italië

 

zio-enry-garden-orta-lakezio-enry-garden-orta-lakezio-enry-garden-orta-lakezio-enry-garden-orta-lakezio-enry-garden-orta-lake
Favoriet 
     

    v.a. 834

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Zio Enry Garden Orta Lake in Armeno

    Pittoreske meren, bergtoppen, glooiende heuvels, weelderige bossen: reset en kom tot rust te midden van de schoonheid van Noord-Italië.

    Omringd door het idyllische landschap en het adembenemende uitzicht op de Alpen van de regio Piemonte is dit de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. De accommodatie ligt op een klein eindje rijden van het Ortameer en het Lago Maggiore en biedt een rustig toevluchtsoord voor groepen van maximaal vier familie of vrienden.

    Het appartement op de begane grond, geschikt voor maximaal 4 gasten, wordt omringd door weelderig groen en deelt een kleine tuin met een andere woning. De tuin is voorzien van een barbecue en een veranda met een tafel en stoelen, ideaal om buiten te eten. Binnen beschikt het appartement over een ruime open woonkamer ingericht met een comfortabele slaapbank, een smart flatscreen tv en een eettafel. Deze ruimte sluit naadloos aan op een volledig uitgeruste keuken, compleet met een kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak.

    Slaapgelegenheid:

    Maine slaapkamer: Ingericht met een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Extra slaapruimte: Er is een extra tweepersoonsslaapbank in de woonkamer.

    De badkamer is uitgerust met een douche.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi