Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Zio Enry Terrace Apartment Orta Lake

Armeno, Italië

 

zio-enry-terrace-apartment-orta-lakezio-enry-terrace-apartment-orta-lakezio-enry-terrace-apartment-orta-lakezio-enry-terrace-apartment-orta-lakezio-enry-terrace-apartment-orta-lake
Favoriet 
     

    v.a. 1.107

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Zio Enry Terrace Apartment Orta Lake in Armeno

    Pittoreske meren, bergtoppen, glooiende heuvels, weelderige bossen: reset en kom tot rust te midden van de schoonheid van Noord-Italië.

    Omringd door het idyllische landschap en het adembenemende uitzicht op de Alpen van de regio Piemonte is dit de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. De accommodatie ligt op een klein eindje rijden van het Ortameer en het Lago Maggiore en biedt een rustig toevluchtsoord voor groepen van maximaal vier familie of vrienden.

    Het appartement beschikt over een comfortabele woonkamer met een bank, twee fauteuils en een flatscreentelevisie. Deze kamer komt uit op een klein balkon via grote glazen deuren. De aparte eetkeuken heeft een kookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, Nespresso-apparaat, koelkast met vriesvak en een eettafel.

    Slaapgelegenheid:
    Slaapkamer 1: De grote slaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft een eenpersoonsbed met een uitschuifbaar eenpersoonsbed en een kledingkast. Deze kamer heeft ook toegang tot een balkon.
    Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is uitgerust met een eenpersoonsbed, een kledingkast en een klein bureau.

    De badkamer is uitgerust met een douche, bidet en wastafel.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome