Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bramé La Fam 32 (few steps from skiing)

Bardonecchia, Italië

 

brame-la-fam-32-few-steps-from-skiingbrame-la-fam-32-few-steps-from-skiingbrame-la-fam-32-few-steps-from-skiingbrame-la-fam-32-few-steps-from-skiingbrame-la-fam-32-few-steps-from-skiing
Favoriet 
     

    v.a. 689

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bramé La Fam 32 (few steps from skiing) in Bardonecchia

    Het vakantieappartement is centraal gelegen in Bardonecchia, met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste skipistes en attracties. Binnen enkele minuten lopen kunnen gasten de Alpine Achtbaan, restaurants, supermarkten en wandelpaden bereiken om de natuurlijke schoonheid van het gebied te verkennen.



    Het appartement beschikt over een gezellige woonkamer met directe toegang tot het balkon, smaakvolle interieurs, een houten eethoek en een Smart TV. De goed uitgeruste keuken bevat essentiële voorzieningen zoals een magnetron, oven, broodrooster, koelkast en kookplaat voor gemakkelijke zelfverzorgende maaltijden. Het appartement heeft centrale verwarming voor extra comfort.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi