Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Snow White

Bardonecchia, Italië

 

snow-whitesnow-whitesnow-whitesnow-whitesnow-white
Favoriet 
     

    v.a. 716

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Snow White in Bardonecchia

    Het vakantieappartement is gunstig gelegen op slechts enkele minuten lopen van de beroemde pistes van Campo Smith in Bardonecchia. Restaurants, supermarkten en het stadscentrum liggen allemaal op 2 minuten loopafstand, wat het een ideaal vakantieverblijf maakt voor zelfverzorging.



    Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een grote woonkamer die uitkomt op een balkon met een prachtig uitzicht op de Alpen. Het moderne appartement kan comfortabel tot 5 personen herbergen en omvat twee slaapbanken, een tv, een eettafel en een volledig uitgeruste keuken met een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en kookplaat.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi