Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Carl&Do Economy 5/7 Pax

Baveno, Italië

 

carldo-economy-5-7-paxcarldo-economy-5-7-paxcarldo-economy-5-7-paxcarldo-economy-5-7-paxcarldo-economy-5-7-pax
Favoriet 
     

    v.a. 1.185

    • Max. 7 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Carl&Do Economy 5/7 Pax in Baveno

    Deze residentie ligt dicht bij het stadscentrum en niet ver van de belangrijkste toeristische attracties van het Lago Maggiore en biedt dezelfde professionele en elegante service van hoge kwaliteit als de andere faciliteiten van onze groep. Het is de ideale faciliteit voor een rustig en vrolijk verblijf aan het meer en biedt verschillende soorten accommodatie geschikt voor koppels, gezinnen en groepen vrienden. Het biedt zijn gasten ook een breed scala aan activiteiten om van te genieten aan het meer en biedt functionele appartementen, daktuin en solarium met uitzicht op het meer en de Alpen, wasserette en overdekte parkeerplaats. Een speelkamer is beschikbaar voor de kleintjes. Het hotel heeft een receptie, lounge, tv-kamer, liften, solarium, parkeerplaats en garage, Wi-Fi met 1 giga per dag gratis. Airconditioning is ongeveer beschikbaar van 15/06 tot 25/08. De appartementen hebben een badkamer met bad of douche, directe telefoon, satelliet-tv, kluis, airconditioning, Wi-Fi, en een haardroger. De keuken is uitgerust met koelkast en vriezer, gasfornuis en magnetron.


     



    Appartement voor 7 personen van ongeveer 75 m2 bestaande uit 2 slaapkamers (met slaapbanken en fauteuilbedden), twee badkamers, een eenpersoonskamer, woonkamer met tweepersoonsslaapbank en keuken. Het appartement heeft 2 balkons.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi