Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Petalo Bianco 100m from lake

Baveno, Italië

 

petalo-bianco-100m-from-lakepetalo-bianco-100m-from-lakepetalo-bianco-100m-from-lakepetalo-bianco-100m-from-lakepetalo-bianco-100m-from-lake
Favoriet 
     

    v.a. 733

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Petalo Bianco 100m from lake in Baveno

    Het appartement is gelegen aan de 'Via Libertà' in het centrum van Baveno. Gasten bevinden zich op loopafstand van authentieke restaurants, een supermarkt, bushalte en een benzinestation. De Lido beach club is 7 minuten wandelen verwijderd, met de zeilschool, bootverhuurservice en bars aan het meer binnen handbereik. De belangrijkste veerbootstop is slechts 4 minuten lopen, met verbindingen naar populaire oorden waaronder Stresa en Verbania. Baveno biedt ook treinverbindingen naar Milaan en verder, wat het ideaal maakt voor verkenners.



    Het stijlvolle appartement met 1 slaapkamer heeft een uitnodigende moderne indeling voor 2 gasten. De open woonkamer met keukeneetkamer is perfect voor zelfverzorgende verblijven. De keuken is goed uitgerust voor diegenen die willen eten in, met een kookplaat, magnetron, oven, elektrische waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt ook over een ruime dubbele hoofdslaapkamer en een modern ingerichte badkamer met ligbad en douchekop erboven.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome