Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Cottage on the Lake

Baveno, Italië

 

the-cottage-on-the-lakethe-cottage-on-the-lakethe-cottage-on-the-lakethe-cottage-on-the-lakethe-cottage-on-the-lake
Favoriet 
     

    v.a. 1.933

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    The Cottage on the Lake in Baveno

    Gelegen in Baveno, is dit vakantiehuis met 2 slaapkamers en uitzicht op het meer gemakkelijk bereikbaar vanaf Stresa, wat flexibele familievakanties aan het Lago Maggiore mogelijk maakt. Het huis is gemakkelijk te bereiken, op slechts 45 minuten rijden van Milaan Malpensa, 85 minuten rijden van Lugano Airport, en 1,5 uur rijden van Bergamo.



    Gasten kunnen gemakkelijk genieten van de schoonheid van het meer vanuit de ruime woonkamer op de begane grond, die een mooie, huiselijke uitstraling uitstraalt en directe toegang biedt tot een zonnig terras met uitzicht op het meer. Deze uitnodigende kamer biedt gezellige zitplaatsen en een satelliet-tv, zodat u zich het hele jaar door kunt vermaken.

    Keuken
    De aparte moderne keuken en eetkamer creëren een zorgeloze omgeving voor gezinsverblijven, uitgerust met alle benodigdheden om van uw vakantiemaaltijden te genieten. Tot de apparaten behoren een kookplaat, oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser.

    Slaaparrangementen
    Dit vrijstaande vakantiehuis biedt veelzijdige slaapplaatsen geschikt voor families, vrienden en groepen, geschikt voor maximaal 6 personen, inclusief volwassenen, kinderen en baby's. U vindt er een charmante tweepersoonsslaapkamer met uitzicht op het meer en een tweede slaapkamer met uitzicht op het meer en een balkon, ingericht met twee koppelbare bedden. Bovendien is de woonkamer op de begane grond voorzien van een slaapbank voor twee personen voor extra gasten.

    Badkamer
    Het huis beschikt over een familiebadkamer met een ligbad en een hoofddouche, een tweede handige doucheruimte en eigen wasfaciliteiten.

    Buiten
    Buiten biedt de zonnige tuin met uitzicht op het meer een rustige omgeving voor ontspanning en spel. De goed onderhouden groene ruimte omvat ook een goed gevulde moestuin met verse zelfgekweekte groenten en fruitbomen waar de gasten gebruik van kunnen maken.

    Houd er rekening mee dat het huis 16 interne treden en 36 externe treden heeft, wat een overweging kan zijn voor gasten met beperkte mobiliteit.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome