Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Palazzo Biscilia

Bisceglie, Italië

 

palazzo-bisciliapalazzo-bisciliapalazzo-bisciliapalazzo-bisciliapalazzo-biscilia
Favoriet 
     

    v.a. 3.009

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Palazzo Biscilia in Bisceglie

    Het pand is gelegen aan de Adriatische kust ten noorden van Bari aan de rand van de historische stad Bisceglie in Zuid-Italië. De zee en de Ripalta-grotten zijn op 8 minuten lopen van het huis en het lokale strand (onlangs bekroond met een Blauwe Vlag) is een pittoreske 20 minuten lopen verwijderd. De oude stad van Bisceglie weerspiegelt het middeleeuwse en renaissance erfgoed. De kathedraal van Bisceglie is 30 minuten lopen / 9 minuten rijden verwijderd en herbergt verschillende belangrijke kunstwerken en Torre Normanna (een 25-minuten lopen / 8-minuten rijden) biedt panoramische uitzichten over de stad en de Adriatische Zee.



    Idyllisch gelegen op een groot perceel land, op het platteland net buiten Bisceglie, deze indrukwekkende Villa is recentelijk gerestaureerd en beschikt over een aparte bijgebouw met extra accommodatie.
    Binnenin geniet de lichte en luchtige Villa van zijn originele hoge plafonds, gebogen architectuur en omvat blootgestelde stenen details in de decoratie. Het pand is stijlvol ingericht met een eetkamer groot genoeg om alle gasten te ontvangen, een dressoir en een slimme, flatscreen digitale tv. Er is ook een aparte keuken voorzien van een kleine ontbijtbar, een oven, een inductiekookplaat, een Amerikaanse koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een magnetron, een Nespresso-koffiezetapparaat en een sapcentrifuge.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto