Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Martine Au Bord Du Lac

Cadrezzate, Italië

 

villa-martine-au-bord-du-lacvilla-martine-au-bord-du-lacvilla-martine-au-bord-du-lacvilla-martine-au-bord-du-lacvilla-martine-au-bord-du-lac
Favoriet 
     

    v.a. 2.174

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Martine Au Bord Du Lac in Cadrezzate

    Bewonder de natuurlijke rust van het meer van Monate, vanuit deze ruime villa aan het meer voor 6 personen!

    Deze villa in Cadrezzate, die geschikt is voor koppels, biedt een serene en onvergetelijke omgeving aan het meer en is perfect om te genieten van de geneugten van het meer van Monate en het nabijgelegen Lago Maggiore.

    De vakantievilla ligt aan de 'via al Lago' in Cadrezzate, bij het prachtige, natuurlijke meer van Monate. Het goed onderhouden stadje aan het meer biedt genoeg om van te genieten tijdens uw vakantie, met authentieke Italiaanse restaurants en de 'Il Larice' lidoclub, allemaal op 4-11 minuten lopen van de villa. Een autoverhuurbedrijf ligt ook op slechts 8 minuten lopen.

    Binnen zorgt een lichte en ruime woonkamer met open indeling voor comfort het hele jaar door. Een sfeervolle open haard vult de woonkamer aan, die is uitgerust met een gezellige L-vormige bank en een flatscreen TV. Aansluitend aan de woonkamer is een heerlijk eetgedeelte en een ruime aparte keuken-eetkamer. Beide kamers hebben toegang tot de tuin, voor een moeiteloze doorstroming in de warmere maanden. De slaapaccommodatie van de villa is goed geschikt voor 3 koppels of volwassen groepen van 6. Drie ruime slaapkamers met tweepersoons kingsize bedden, elk met toegang tot de tuin, worden gecomplementeerd door een volledige familiebadkamer en een extra doucheruimte. Privé wasfaciliteiten en 1 parkeerplaats op het terrein zorgen voor extra gemak tijdens het verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome