Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Collodi

Cala Gonone, Italië

 

casa-collodicasa-collodicasa-collodicasa-collodicasa-collodi
Favoriet 
     

    v.a. 1.097

    • Max. 9 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Collodi in Cala Gonone

    Dit appartement ligt in Cala Gonone, op slechts 600 meter van het strand. De toplocatie maakt het perfect voor een rustige en ontspannen vakantie aan zee. Het appartement dient als een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stranden van de Golf van Orosei, Osalla en Cala Cartoe, en voor wandelen of klimmen in het ongetemde achterland. Dit ruime appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van het strand en de belangrijkste voorzieningen van Cala Gonone, waardoor je verzekerd bent van een rustig verblijf dicht bij de oceaan.

    Het huis heeft een oppervlakte van 80 m² en biedt comfortabel plaats aan maximaal 8 gasten. Het interieur bestaat uit een ruime woonkamer die perfect is voor ontspanning en gezelligheid, en een volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur, die uitkomt op een balkon met aangenaam uitzicht. Er zijn vier slaapkamers: een met een tweepersoonsbed, twee met twee eenpersoonsbedden en een met drie eenpersoonsbedden, waardoor het ideaal is voor gezinnen of groepen. De badkamer is goed ingericht met essentiële voorzieningen.

    Het huis heeft ook een grote buitenruimte met een tafel en stoelen, perfect om buiten te eten of van het buitenleven te genieten. Binnen vindt u gemakken als een tv voor entertainment, een wasmachine voor de was, een oven om te koken, een haardroger en een strijkijzer met strijkplank om uw kleren netjes te houden tijdens uw verblijf.

    Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar in de buurt, wat het gemakkelijk maakt voor gasten met voertuigen. Voor grotere groepen is er een aangrenzend appartement beschikbaar, dat comfortabel plaats biedt aan nog eens zeven personen, zodat iedereen voldoende ruimte en comfort heeft.

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino