Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Osalla 2

Cala Gonone, Italië

 

casa-osalla-2casa-osalla-2casa-osalla-2casa-osalla-2casa-osalla-2
Favoriet 
     

    v.a. 881

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Osalla 2 in Cala Gonone

    Dit recent gebouwde appartement ligt in de rustige woonwijk Cala Gonone. Het ligt op slechts 1100 meter van het prachtige strand van Cala Gonone, waar gasten gemakkelijk toegang hebben tot de pittoreske kustlijn voor een ontspannen wandeling of een dagje luieren in de zon.

    Gelegen in de rustige omgeving van Cala Gonone, biedt het appartement een serene sfeer die ideaal is voor ontspanning en verjonging. Of u nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord of een gelegenheid om de natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen, deze accommodatie biedt een perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf.

    Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een woonkamer met kitchenette, een tweepersoonsslaapkamer met de mogelijkheid om een eenpersoonsbed bij te plaatsen, een tweede slaapkamer met twee aparte bedden en een badkamer.

    Het pand wordt aangevuld met een ruim terras met prachtig uitzicht op het omliggende groen en gedeeltelijk uitzicht op zee. Het terras is ingericht met een tafel en stoelen, perfect om te genieten van ontspannende momenten. Daarnaast heeft het appartement toegang tot een grote binnenplaats op de begane grond, ideaal voor kinderen om veilig en vrij te spelen.

    Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt. Het appartement is uitgerust met een tv, wasmachine, vaatwasser, haardroger, strijkijzer en strijkplank, en een barbecueplaats om lekker te grillen. Voor grotere groepen is er een aangrenzend appartement beschikbaar met vergelijkbare voorzieningen, dat plaats biedt aan in totaal 10 gasten.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella