Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Pigna

Cala Gonone, Italië

 

casa-pignacasa-pignacasa-pignacasa-pignacasa-pigna
Favoriet 
     

    v.a. 3.399

    • Max. 13 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Pigna in Cala Gonone

    Deze mooie en ruime residentie, gelegen in het hart van Cala Gonone, biedt een sereen toevluchtsoord met een privépark en zwembad. Gasten kunnen samenkomen om te genieten van het adembenemende uitzicht op de Golf van Orosei vanaf verschillende uitkijkpunten in het pand.

    Voor degenen die van het strand houden, is de residentie ideaal gelegen dicht bij de kust, met gemakkelijke toegang tot zandstranden en kristalhelder water. De locatie is perfect om te genieten van een verscheidenheid aan wateractiviteiten of gewoon om te ontspannen in de zon.

    Naast de natuurlijke schoonheid ligt het verblijf dicht bij lokale voorzieningen, zoals winkels, restaurants en cafés, zodat gasten alles wat ze nodig hebben binnen handbereik hebben. De combinatie van een prachtig landschap, moderne voorzieningen en de nabijheid van het strand maakt deze residentie een ideale keuze voor een onvergetelijk verblijf in Cala Gonone.

    Het pand bestaat uit drie appartementen, elk met een eigen ingang:

    • Een studio op de begane grond met een slaapbank, een opklapbaar stapelbed en een badkamer.
    • Een appartement op de eerste verdieping met een woonkamer met een slaapbank, een aparte keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra bed, en een badkamer.
    • Een zolder met een prachtig uitzicht op zee, een elegante woonkamer met keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweede badkamer.

    Elk appartement heeft een buitenruimte om te ontspannen, vooral de zolder, met een groot terras waar alle gasten kunnen samenkomen om te genieten van het adembenemende uitzicht op de Golf van Orosei.

    Het pand beschikt over een groot eigen park, beschaduwd door prachtige dennenbomen en oleanders, en een privézwembad waar gasten kunnen afkoelen en ontspannen. Bij het zwembad zijn ook een barbecueplaats, een garage en extra diensten.

    Het huis is uitgerust met airconditioning, een wasmachine, een vaatwasser en een televisie op de bovenverdieping. Het is het ideale vakantiehuis voor meerdere gezinnen, omdat het aparte, volledig autonome accommodaties biedt die privacy en onafhankelijkheid bieden, maar toch momenten van samenzijn mogelijk maken in de ruime gemeenschappelijke ruimtes. Het is ook perfect voor vriendengroepen, met handige toegang tot het strand en de boulevard met zijn entertainmentopties.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino