Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Pineta 2

Cala Gonone, Italië

 

casa-pineta-2casa-pineta-2casa-pineta-2casa-pineta-2casa-pineta-2
Favoriet 
     

    v.a. 839

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Pineta 2 in Cala Gonone

    Dit vakantiehuis, met 3 slaapkamers, biedt een ideaal toevluchtsoord op slechts een steenworp afstand van zowel het bruisende centrum als het pittoreske strand van Cala Gonone. Met een afstand van slechts 600 meter tot de kustlijn, hebben gasten gemakkelijk toegang tot het gouden zand en het uitnodigende water van Cala Gonone Beach.

    Dankzij de centrale ligging, biedt het appartement een rustig toevluchtsoord weg van de drukte, zodat gasten kunnen genieten van rust, terwijl ze toch binnen handbereik zijn van de voorzieningen van de stad. Diverse restaurants, bars en diensten zijn in de buurt beschikbaar, en bieden een gevarieerd aanbod aan eet- en uitgaansgelegenheden voor elke smaak.

    Of gasten nu willen ontspannen op het strand, de lokale keuken willen verkennen of spannende excursies willen ondernemen, dit appartement is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Cala Gonone.

    Dit charmante appartement, gelegen op de eerste verdieping van een klein gebouw, biedt 3 slaapkamers en is gunstig gelegen nabij het centrum en het strand van Cala Gonone. Ruim en elegant ingericht, het beschikt over een woonkamer, een aparte keuken, drie tweepersoonsslaapkamers en een badkamer. Het appartement heeft ook een gemeubileerde veranda, perfect voor buiten dineren en ontspannende momenten.

    Voorzieningen omvatten een tv, airconditioning, wasmachine, oven, föhn, strijkijzer en strijkplank. Parkeren is handig en gratis beschikbaar op de straat waar het huis zich bevindt.

    Twee extra appartementen in hetzelfde gebouw zijn beschikbaar voor grotere groepen, geschikt voor respectievelijk 5 en 7 personen, wat in totaal 19 bedden biedt.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella