Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Pineta 3

Cala Gonone, Italië

 

casa-pineta-3casa-pineta-3casa-pineta-3casa-pineta-3casa-pineta-3
Favoriet 
     

    v.a. 692

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Pineta 3 in Cala Gonone

    Dit charmante vakantiehuis is gunstig gelegen bij het centrale strand van Cala Gonone, en biedt een ideaal toevluchtsoord voor strandliefhebbers. Op slechts 600 meter van de kustlijn hebben gasten gemakkelijk toegang tot het gouden zand en het kristalheldere water.

    Dankzij de centrale ligging biedt het appartement een rustig toevluchtsoord weg van de drukte, zodat gasten kunnen genieten van rust terwijl ze toch binnen handbereik zijn van de voorzieningen van de stad. Diverse restaurants, bars en diensten zijn in de buurt beschikbaar, en bieden een gevarieerd aanbod aan eet- en uitgaansgelegenheden voor elke smaak.

    Of gasten nu willen ontspannen op het strand, de lokale keuken willen verkennen, of spannende excursies willen ondernemen, dit appartement is een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Cala Gonone.



    Dit appartement bevindt zich op de begane grond van een klein gebouw en bestaat uit een woonkamer, een aparte keuken, een tweepersoonskamer, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. De woning wordt gecompleteerd door een buitenruimte ingericht met een tafel en stoelen, perfect om buiten te eten en te genieten van momenten van ontspanning. Er is gratis en gemakkelijk parkeergelegenheid in de straat direct voor het huis.

    Het appartement is voorzien van een tv, wasmachine, oven, haardroger, strijkijzer en strijkplank. Voor grotere groepen zijn er nog twee appartementen beschikbaar in hetzelfde gebouw, die elk plaats bieden aan 7 personen, dus in totaal 19 bedden.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto