Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Lampara House

Cannigione, Italië

 

la-lampara-housela-lampara-housela-lampara-housela-lampara-housela-lampara-house
Favoriet 
     

    v.a. 952

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Lampara House in Cannigione

    Dit lichte appartement op de eerste verdieping ligt op slechts 250 meter van het strand, is geschikt voor 4 personen en is de perfecte plek voor een ontspannen strandvakantie aan de glamoureuze Costa Smeralda.

    Met een comfortabele inrichting en moderne voorzieningen heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.



    Het appartement beschikt over een ruim, schaduwrijk balkon met uitzicht op de Golf van Arzachena, een ideale omgeving voor binnen en buiten leven. Gasten kunnen ontspannen op ligstoelen of genieten van maaltijden buiten aan de eettafel.

    Grote openslaande deuren leiden naar de woonkamer, met een bank, comfortabele fauteuils en een flatscreentelevisie. Aan de achterkant van de kamer staat een eettafel en een open, volledig uitgeruste keuken met een kookplaat, oven, magnetron, Nespresso-apparaat en koelkast/vriezer.

    Bedroomindelingen:
    Slaapkamer 1: Een rustige grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast.

    De badkamer is mooi betegeld en uitgerust met een douche, wastafel, bidet en wasmachine.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi